Vårt fortrinn er lang erfaring i magasinproduksjon fra Aller Media og Egmont Hjemmet Mortensen, der vi har bakgrunn som forlagsredaktør og sjefredaktør, forlags-AD og designer og seniorreporter.  Denne erfaringen bruker vi til å utvikle, levere og skreddersy magasiner av høyeste kvalitet, både inne tekst og design. Vi vet hva som skaper et godt magasin – hva som gir stoppeffekt og engasjement, hva som trigger leseren og skaper eierskap til magasinet.


Spanish Inq er et redaksjonelt kommunikasjonsbyrå som lager magasiner og bilag for kunder i landets største mediehus. I tillegg utvikler og produserer vi kunde- medlems- og event-magasiner for kunder innen alle bransjer. Vi har lang erfaring med konseptuvikling og redesign, både innen magasin og avis.

Blant våre kunder finner du Audi, Fretex, Sandvika Storsenter, Henne, KK, Autofil, Fretex, Universal Music, Norsk Topphåndball, Maxbo, Våre Veger, Se og Hør, Her og Nå, C!, Norefjell Resort og Spa, Quintessentially og Teknisk Ukeblad. I 2010 vant vi prisen for «Beste nyskapning» for utvikling og produksjon av KKBazar.

Vi sitter på et unikt nettverk i form av landets beste journalister, designere og fotografer, innen alle felt og temaområder – fra mote til bil. Dette nettverket bruker vi til å sette sammen best tenkelige team for kundene våre. Slik at vi til en hver tid vet at magasinene vi leverer holder topp kvalitet.

Vi er også gjerne med å utvikle medieplattformen til kundene våre. Sammen med vår sammarbeidspartner leverer vi det beste og mest oppdaterte av digitale løsninger, hele tiden med fokus på innhold og budskap. I en hektisk medieverden er brukerne blitt mer kresne og bevisste, og de forventer kvalitet og utvikling. Det gir vi dem ved konstant å jobbe med konsept og uttrykk, slik at det til en hver tid er aktuelt og tidsriktig. Vi har stor tro på at kreativitet og lekenhet skaper gode magasiner – med det lille ekstra som forsterker merkevaren, bygger lojalitet og skaper entusiasme og engasjement!